Beoordelingen van Sawaddee Ka Thai Restaurant Amsterdam

Recente recensies

5.0
Robert
2 juni 2024

Fresh vegetables, stability in taste and quality. Served hot and very delicious. Absolutely very good !

Robert
28 mei 2024
Marjolein Van Mourik
2 mei 2024

Heel smaakvol en het eten kwam super warm aan.

Vera
26 april 2024

Altijd goed en heerlijk eten, grote porties!

Daan Aeijelts
2 februari 2024

Altijd goed

Vera
27 januari 2024

Fantastisch eten, had gerecht besteld dat te pittig was voor mij, gebeld en kreeg direct een ander nieuw gerecht, super service, erg lieve mensen! Echt een aanrader

Noor
20 januari 2024

Heerlijk!

Pedro
18 januari 2024
Pam
16 januari 2024

Heerlijk eten

Hanno
28 december 2023

Eten lekker, maar rijst ietsje te droog Bezorger was vriendelijk en aardig maar bestelling kwam niet op tijd

Chris
27 december 2023

Heerlijk eten met snelle service! Thaise keuken zoals je het graag zou verwachten. Ik kom er graag terug!

David M
12 december 2023

Glad you guys have added Pad sie iew to the delivery menu, lekker!

Pier
1 december 2023

Altijd weer heerlijk!

Jochen
2 november 2023

lekker! super de viskoekjes en de curry!

Piet
28 oktober 2023

Shrimp soep met twee grote garnalen, maar wel lekkere soep. Gebakken rijst heerlijk, kip met rode curry en bamboe ook heerlijk.

Jochen
12 oktober 2023

het was weer erg lekker met veel groente!

Stichting ShivA
27 september 2023
Rik
22 september 2023

De kip met knoflook is gewoon echt superlekker

Colin Rosman
24 juli 2023

Erg lekker. Ons vaste adresje om eten te halen als we niet willen koken

Jochen
20 juli 2023

super lekker!

Heather
3 juli 2023

Very friendly staff and delicious food!

Vivian
20 mei 2023
Maaike
1 mei 2023

Top kwaliteit!

Vera
26 april 2023

Zoals altijd weer fantastisch lekker eten en echt grote porties, en ik denk een nieuwe kok, wat een heerlijk eten! Echt een aanrader!

Daniela
1 april 2023
Roy
31 maart 2023

Heel erg duur! €70 betaald, bakjes met eten zijn de helft kleiner (weinig eten) en 50min later dan aangegeven tijd bezorgd. Erg teleurstellend!

La
30 januari 2023
Mart
26 januari 2023

Smaken weinig authentiek

Michiel
13 januari 2023

Kwaliteit is goed, timing en communicatie bezorging kan iets beter. Tip: Bel even als het later wordt bezorgd.

Cam
7 januari 2023

Best Thai I have found in Amsterdam, big portions and great flavours!

Jordin
9 december 2022

Heerlijk eten, heb er al oneindig veel besteld!

Karin
6 december 2022
Anoniem
23 november 2022
fira
5 november 2022

Good

Vera
5 november 2022

Geweldig eten, zoals altijd! Zo lekker! Grote porties

K
30 oktober 2022
Maryna Bichul
30 oktober 2022

Er viel weinig aan te verbeteren!

Tijs
30 oktober 2022
Jan
2 oktober 2022

Al jarenlang klant en super tevreden. Heerlijk eten en hele aardige en correcte bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan Aeijelts
26 september 2022

Goede kwaliteit. Bezorging liep vlot. In het restaurant net ietsje beter omdat de rijst en vlees en groente apart worden geserveerd. De soep is onovertroffen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
23 september 2022
Irene
20 september 2022

Heerlijke curry, goede verhouding vlees groenten en saus, gesmuld!

Vera
10 september 2022

Altijd fantastisch lekker eten, echt een aanrader

Mira Slot
6 september 2022

Vandaag had ik een hele vis, dorade, besteld. Deze was niet vers en ook nog gebakken in oude olie. Heel onsmakelijk. Zeker geen 19 euro waard.

Rik
4 september 2022

De kip met knoflook staat op eenzame hoogte.

Jordin
3 september 2022

Heerlijk eten en goede prijs/kwalitieit verhouding! De reden waarom ik zo vaak bestel.

Fred Anthony van Ee
21 augustus 2022

Zo als altijd hebben weer echt genoten van het heerlijke eten en de grote porties 👌🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ko
20 augustus 2022

Altijd top!

Ava
11 juli 2022
Vera
9 juli 2022

Zo als altijd weer fantastisch lekker eten! Grote porties

Plokus
8 juli 2022
Suzanne
6 juli 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten. Goed heet qua temperatuur, riante porties en zó lekker! Ik heb besteld via hun eigen site, zodat ze geen provisie aan een bezorgdienst hoeven te betalen. Site werkte makkelijk en snel. Echt een aanrader.

J.Th.
28 juni 2022

prima PadThai rundvlees en lekkere Tom Kha kai soep ; grote porties.....

Max
17 juni 2022

Altijd heerlijk eten, en de bezorging was onwijs snel :)

Carmen Caspersz
8 juni 2022

Superlekkere vegetarische Pad Thai en overheerlijke viskoekjes en satay. Echt een aanrader!

Me
31 mei 2022

Chicken dry and was meal was not as tasty I thought and hoped it would be. Delivery not bringing up but staying down at the door.

Wendy Man
29 mei 2022

Het was heerlijk, ik had rode curry met eend besteld, met grote garnalen als side dish! De cruury was goed gevuld, en super lekker, de bezorging was snel en dat voor een zondag! Ik ga zeker hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
21 mei 2022

Altijd fantastisch eten, en grote porties!

Vanessa
18 mei 2022
Ilse
16 mei 2022

De gefrituurde garnalen waren veel te lang gefrituurd. Waren daardoor taai geworden. Zo weggegooid helaas

Fred Anthony van Ee
14 mei 2022

We hebben weer heerlijk gegeten alles was goed op smaak en de bezorging was ook lekker snel 👌

Julia
29 april 2022
V&V
12 april 2022

Ik weet niet wat er gebeurd is maar mijn vriendin en ik hadden allebei een heel opgeblazen gevoel na het eten van de maaltijden, ik ben zelf echt heel erg misselijk geworden die nacht en nu... 3 dagen na het eten is mijn maag nog steeds niet helemaal de oude, zal maar niet in detail treden :( normaal hebben we echt goede ervaringen met jullie maar dit was echt niet goed afgelopen zaterdag :(:(

Jordin
2 april 2022

Eten was heerlijk, en snel bezorgd! Ik bestal al heel lang en altijd goed.

Pieter
18 maart 2022
Ko
14 maart 2022
Perry
8 maart 2022

Food was delivered after 1,5 hour. Fries were cold. Red curry missed flavor. Plastic buckets were leaking.

Sak
1 maart 2022

Prawns was not properly clean and few in portion

Coral
15 februari 2022

Worst Thai food we have tried! We asked for Thai noodles for one dish and the other one with thin noodles but we got the same type of noodles for both. Both dishes were very sweet, we have never had Pad Thai or Thai noodles as sweet as these ones and they had a LOT of peanuts which ended up making the dishes taste mostly like only peanuts and sugar. We had to throw most of it away as the flavour wasn’t nice. We spent €32 for nothing.

Jochen
10 februari 2022

altijd heerlijk lekker vers eten!

Jochen
20 januari 2022
Helmer
12 januari 2022

Best Thai in town, fast delivery. Try the red curry!

Karen
6 januari 2022

Had kip cashew noten besteld en kon er 2 dagen van gegeten, enorme portie!

Vera
26 december 2021

Altijd fantastisch eten! Grote porties !

Kim
19 december 2021

Eten was heerlijk, de bezorgen erg onbeleefd, heeft het eten gewoon op de stoep gezet omdat het opendoen hem te lang duurde. echt een hork.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
19 december 2021

Heerlijk gegeten. Alles was keurig op tijd klaar. Precies goed. Dank je wel.

colombe
30 november 2021
Mathijs
28 november 2021

Sawaddee ka stelt nooit teleur, niet in kwaliteit en niet in op afspraak afhalen, wat wij altijd doen. Laten bezorgen is niet aan ons besteed, iets vaker Thais eten wel.

Vera
26 november 2021

Fantastisch eten

Anoniem
19 november 2021

Zoals altijd 👍🏼

RoBen
17 november 2021

Wat een vriendelijke bezorger en eten was ook lekker en warm zoals altijd!

Fred
15 november 2021
Menzo
15 november 2021
Jordin
13 november 2021

Nadat ik had gebeld omdat gerecht 127 niet op de website staat om te bestellen, is overlegd om 128 te selecteren en neer te zetten in de opmerkingen wat ik wil en dat was geen kokosmelk in mijn gerecht. Ik vind het erg vervelend omdat ik heel vaak bestel (wekelijks) en het dus fout is gegaan. Ik heb uiteindelijk gerecht 128 gekregen met kokosmelk en vind ik dus veel minder lekker dan 127. Het zou fijn als er een tegemoetkoming of iets dergelijks kan plaatsvinden. Bij voorbaat dank. Jordin

M. de Groot
12 november 2021

Het eten is op tijd en goed warm geleverd.

Vera
7 november 2021

Fantastisch eten, makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd! Super!

LB
27 oktober 2021

Lekker! Every time.

Jordin
15 oktober 2021

Erg lekker eten met goede smaken en flinke porties.

JThF
11 oktober 2021

lekkere PhadThai en uitstekende TomKha Kung(garnalen kokos soep) voor goede prijs

Marlies
5 oktober 2021

Always the best Thai in amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochen
23 september 2021

altijd erg lekker!

Stina
20 september 2021

Pad thai was oud en smaakte niet goed. Garnalen muf en droog. Erg teleurstellend….eerste keer dat de kwaliteit ondermaats was

Mischa Heymans
13 september 2021

Het was weer overheerlijk ! Al jaren goede ervaring met deze keuken en zijn vriendelijke bediening 🙏🏻

U
29 augustus 2021
Erik
18 augustus 2021

Het was heerlijk!

Henk
16 augustus 2021

Lekker maar niet bijzonder.

Rob Mulders
9 augustus 2021

Heerlijk eten voor een goeie prijs!

Merel
27 juli 2021

Wat een heerlijke, smaakvolle en kraakverse gerechten!

Vera
17 juli 2021

Weer fantastisch lekker eten zoals altijd, grote porties! Super snelle bezorging en krijgt mail als ze onderweg zijn, echt top!

Ulysses
15 juli 2021

Heerlijk eten, ik kom vaker eten halen bij jullie!!