Beoordelingen van Sawaddee Ka Thai Restaurant Amsterdam

Recente recensies

5.0
colombe
30 november 2021
Mathijs
28 november 2021

Sawaddee ka stelt nooit teleur, niet in kwaliteit en niet in op afspraak afhalen, wat wij altijd doen. Laten bezorgen is niet aan ons besteed, iets vaker Thais eten wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
26 november 2021

Fantastisch eten

Anoniem
19 november 2021

Zoals altijd 👍🏼

RoBen
17 november 2021

Wat een vriendelijke bezorger en eten was ook lekker en warm zoals altijd!

Fred
15 november 2021
Menzo
15 november 2021
Jordin
13 november 2021

Nadat ik had gebeld omdat gerecht 127 niet op de website staat om te bestellen, is overlegd om 128 te selecteren en neer te zetten in de opmerkingen wat ik wil en dat was geen kokosmelk in mijn gerecht. Ik vind het erg vervelend omdat ik heel vaak bestel (wekelijks) en het dus fout is gegaan. Ik heb uiteindelijk gerecht 128 gekregen met kokosmelk en vind ik dus veel minder lekker dan 127. Het zou fijn als er een tegemoetkoming of iets dergelijks kan plaatsvinden. Bij voorbaat dank. Jordin

M. de Groot
12 november 2021

Het eten is op tijd en goed warm geleverd.

Vera
7 november 2021

Fantastisch eten, makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd! Super!

LB
27 oktober 2021

Lekker! Every time.

Jordin
15 oktober 2021

Erg lekker eten met goede smaken en flinke porties.

JThF
11 oktober 2021

lekkere PhadThai en uitstekende TomKha Kung(garnalen kokos soep) voor goede prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
5 oktober 2021

Always the best Thai in amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochen
23 september 2021

altijd erg lekker!

Stina
20 september 2021

Pad thai was oud en smaakte niet goed. Garnalen muf en droog. Erg teleurstellend….eerste keer dat de kwaliteit ondermaats was

Mischa Heymans
13 september 2021

Het was weer overheerlijk ! Al jaren goede ervaring met deze keuken en zijn vriendelijke bediening 🙏🏻

U
29 augustus 2021
Erik
18 augustus 2021

Het was heerlijk!

Henk
16 augustus 2021

Lekker maar niet bijzonder.

Rob Mulders
9 augustus 2021

Heerlijk eten voor een goeie prijs!

Merel
27 juli 2021

Wat een heerlijke, smaakvolle en kraakverse gerechten!

Vera
17 juli 2021

Weer fantastisch lekker eten zoals altijd, grote porties! Super snelle bezorging en krijgt mail als ze onderweg zijn, echt top!

Ulysses
15 juli 2021

Heerlijk eten, ik kom vaker eten halen bij jullie!!

Pam
11 juli 2021
Eva
3 juli 2021
Kevin
21 juni 2021
Vera
19 juni 2021

Fantastisch eten, super vriendelijke eigenaar! En altijd correcte bestelling!Top!

Mathijs
13 juni 2021

Voor de Tom kha Kai worden we nooit teleurgesteld, want vol van smaak en goed gevuld. Maar oo kde gele curry met garnalen….what is not to like?!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
5 juni 2021
Henri
27 mei 2021

Top service, top kwaliteit en royale porties! Dat is genieten!

Vera
21 mei 2021

Fantastisch eten, zo ontzettend lekker! Makkelijk bestellen en snel geleverd

Carolien
5 mei 2021
Liz
28 april 2021

We ordered a shrimp coconut curry and a tofu with vegetables aanbedingen (special) dish. The tofu was not tasty, neither moist nor crunchy and the vegetables were overcooked. It was a total disappointment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
26 april 2021

Fantastisch eten, grote porties, makkelijk bestellen via de site! Op tijd gebracht! Blijf hier bestellen voor mij geen andere Thai meer! Top!

Max
20 april 2021
Elodie
16 april 2021

Wij hebben erg genoten van de bami en vleesgerechten. De porties zijn groot en voor een goede prijs. Vriendelijke en snelle service bij afhalen. Aan te raden!

Pablo
14 april 2021

Lekker

Regina
13 april 2021
Eva
3 april 2021
Rik
2 april 2021

Was weer heerlijk!

Jochen
1 april 2021

altijd super lekker bij Sawaddee Ka !

h.m. van soest
28 maart 2021

Sawadee ka is en blijft ons favoriete Thaise restaurant. Alles vers gemaakt, vol van smaak en aflevering nog iets voor de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
28 maart 2021

Fantastisch lekker eten, grote porties, eten wat met liefde is gemaakt, zo lekker!

Ger
22 maart 2021

we kennen de Phad Thai uit Thailand en die van jullie komt in de buurt. Lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olaf
14 maart 2021

Super! Zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

karel
11 maart 2021

Was weer erg lekker en goed gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nuria
9 maart 2021

I totally recommend it. Food was great and delivered on time.

Gerda
25 februari 2021
Martijn
25 februari 2021

Zoals altijd, heerlijk smaakvol eten, Vlot bezorgd en zeker niet onbelangrijk, het eten was bij aankomst nog lekker warm. Al met al een aanrader.

henk Loorbach
25 februari 2021
Lydia
20 februari 2021

Geen satésaus bij de kipsate! Beetje jammer en onnodig! De andere gerechten waren wel goed. Echter rond 18:15 bestelling geplaatst en pas rond 20u eten ontvangen!

Cees
19 februari 2021

Good as always, Small point: extra spicy could be more spicy to call it extra spicy

karel
16 februari 2021

Wederom erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnoud
15 februari 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Altijd goed bij Sawaddee. Heerlijke viskoekjes, massaman en salade. Alhoewel de krapauw een pittig gerecht is, was hij deze keer ZO heet dat ik hem niet weer zou bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira
12 februari 2021

Alle gerechten waren perfect bereid. Het was weer genieten. De bezorging was snel en prima.

Guido
5 februari 2021

Het eten van Sawaddee Ka Thai is zoals gewoonlijk heerlijk. Bestelling en betaling via de website is zeer eenvoudig en levering exact op tijd.

Daniel
4 februari 2021

Het eten is altijd goed. De bezorging duurde wat langer dan ik had verwacht (45 min) maar kennelijk was er grote drukte

JTHF
4 februari 2021

uitstekende THAI ; prijs kwaliteit een 8 Goede afhaal verpakkingen zodat soepen en hoofdgerecht warm blijven tijdens transport ; soep was heerlijk en green papaya salad goed aangepast naar onze smaak ( mild)

Nass
2 februari 2021

Altijd heerlijk.

karel
1 februari 2021

Bestel regelmatig. Goede kwaliteit en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
30 januari 2021
Jesse
30 januari 2021

Heerlijk! Goed geregeld, de extra aangevraagde nootjes zaten er ook bij nom!

Frank
27 januari 2021

Heerlijk! Lang niet besteld, maar nog even goed als altijd.

Walter
17 januari 2021

Bezorg tijd bijna 90 minuten en curry niet echt lekker.....ben veel beter gewend van Swaddee Ka, een offday denk ik

Henk de Boer
16 januari 2021

Gewoon 3 in de magnetron en zo lekker!!!!!

Eileen
16 januari 2021

De rode curry met tofu (mijn lievelingsgerecht in de Thaise keuken) was heerlijk! De cassavekroepoek en satésaus zijn ook om te smullen als voor- of bijgerecht. Aanrader!

Sandra
15 januari 2021
Babette Van Den Berge
5 januari 2021

Eten is altijd heerlijk daarom bestellen we bijna wekelijks. Deze keer had ik echter specifiek een tijd meegegeven, 19.15 uur. De bezorging kwam echter al om 18.35. Graag volgende keer op letten.

Nora
4 januari 2021

prima maaltijden. Vriendelijke bediening. Kom al jaren bij Sawaddee Ka.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henri
3 januari 2020

Een top restaurant, ik kom hier vaak en ben zeer enthousiast over de hoge kwaliteit van het eten... De klant is hier koning!

A Morzinger
1 januari 2020

Zo lekker! Thank you!

Vera
31 december 2020

Heerlijk eten , zeer klantvriendelijk, grote porties, supersnel en warm bezorgd! Echt Ă©Ă©n aanrader

karel
31 december 2020

Erg smaakvol. Bestel hier vaker. Aanrader

Vera
25 december 2020

Erg lekker eten, grote porties, makkelijk en snel te bestellen, snelle levering!! Echt een aanrader!!

Timi
25 december 2020

The food was amazing as always. The Christmas tree shape of the tofu sate was a nice extra :) Thank you!

Mathijs van Soest
24 december 2020

Altijd vers gemaakt, vol van smaak en op tijd klaar. Wij bestellen al jaren met enige regelmaat bij Sawadee Ka en hopen dat ze nog lang in business kunnen blijven in deze moeilijke tijden.

Anon
13 december 2020

Amazing Pad Thai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
10 december 2020

Fantastic. Incredible food.

Marte Rozendaal
30 november 2020

Erg lekkere gerechten, goed op temperatuur en snelle bezorging!

Daan
7 november 2020

Deze keer helaas een tegenvaller. De Pad Thai was koud en de Phanaeng Kai had weinig smaak.

Alex team
1 november 2020
Bar
31 oktober 2020

Heerlijk gegeten, fantastische Thai!

Pepijn
31 oktober 2020

Best pad thai in Amsterdam!!

Rob
30 oktober 2020

Prima eten voor een fijne prijs. En bij mij altijd sneller dan beloofd. Dat lukt niet elk restaurant.

TMAN
30 oktober 2020

Altijd Lekker!

Jasper
28 oktober 2020
Elsie
26 oktober 2020

Altijd top eten! Beste pad Thai in Amsterdam!

Olav
26 oktober 2020

Heb niet gekregen wat ik besteld had, kreeg een gerecht met garnalen i.p.v. het gerecht met inktvis. Ik neem contact op en dan is het alleen: 'Sorry, verkeerde gerecht gemaakt", en dat is het dan. Ik weet er zit prijsverschil tussen beide gerechten, garnalen zijn 1 euro duurder, maar daar gaat het niet om ik had trek in in inktvis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
22 oktober 2020
Otto
19 oktober 2020

Heerlijke massaman-curry rijkelijk gevuld met rundvlees.

Carmen Caspersz
18 oktober 2020

Gewoon erg lekker!

Timi
17 oktober 2020

Good food, big portions, nice service. The noodle soup was extremely delicious today! :)

Tomer
17 oktober 2020

Super lekker!!!

Leonie
7 oktober 2020
Arno
25 september 2020

Zoals altijd weer fantastisch. Thais zoals in Thailand.

Pieter
24 september 2020

Gewoon goed

M.
21 september 2020

Ik heb eerder heerlijk gegeten in het restaurant maar zal niet snel weer bestellen hier. Lang wachten, ipv aangegeven 45 min duurde bezorging 1uur 15. Het eten leek afgeraffeld: curry weinig smaak en kip overgaar en te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
9 september 2020

Eten is top! Alleen: de bezorger zet eten niet eens even halverwege de trap, even omhoog reiken is kleine moeite. Vorige (oudere) bezorger liep gewoon trap omhoog. Ik naar beneden, overdracht halverwege.Dat waardeer ik. Dit was minder. 2e keer trouwens, zelfde gast..

Roderick
1 september 2020

Nadat een bestelling vanwege een computerstoring niet was aangekomen vorige week, toch een nieuwe kans gegeven en daar geen spijt van. Heerlijke maaltijd, alles smaakte vers en zeer goed!

Lie
31 augustus 2020
Ronny
22 augustus 2020

Prima restaurant, bestelling was op tijd gereed, nog warm bij aankomst en heerlijk eten voor een vriendelijke prijs.

Roderick
19 augustus 2020

Ik heb de bestelling nooit ontvangen door een computerstoring...

Pieter
15 augustus 2020

Altijd top!

Daniel
13 augustus 2020
Rik
12 augustus 2020

Eindelijk weer een goeie Thai gevonden. Heerlijk.

Sander van den Bogaard
2 augustus 2020

Verg good, Fresh, spicy red curry with duck.

Ko
6 juli 2020

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
12 juni 2020

Al jaren blij als klant maar de laatste keer viel het eten (vooral het hoofdgerecht) echt tegen. Misschien een andere kok? We geven nog niet op misschien was het een incident

Lydia
5 juni 2020

Erg lekker. Goed spicy. Delivery on time! Zelf eerder dan het doorgegeven tijdstip.

Mr Mea
30 mei 2020
Jasper
27 mei 2020
Timo
25 mei 2020

Heerlijk!

Jochen
21 mei 2020

heerlijk

Richard
12 mei 2020
Rebekka
11 mei 2020

Five stars!

Richard
8 mei 2020
Emiel
4 mei 2020

Was weer super lekker als altijd

Lianne
2 mei 2020
Ldk
2 mei 2020
Lukas
29 april 2020

Heerlijk Thais eten. Echt heel lekker!! De authentieke smaak van Thailand. Altijd grote porties, waar je met meer dan 1 persoon makkelijk van kan eten.

Emiel
25 april 2020

Het was heerlijk. Duurde wel bijna een uur vanaf moment van bestelling tot bezorgen. Maar het was ook wel op drukste moment besteld (vrijdag 18.30)

Kees
23 april 2020

Altijd erg lekker, Sawaddee Ka heeft me nog nooit teleurgesteld!

R.
22 april 2020

Altijd lekker en altijd volgens bezorg plan tijd . Topper

Jeff
19 april 2020

Great food and great service. Arrived on time and hot. Food was excellent and very tasty, Will certainly use again !! Thanks

Steve
19 april 2020
Olga Korunka
16 april 2020

Weer gesmuld zoals altijd!

Liesbeth
13 april 2020

Bestelling was precies op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk zoals altijd.

Rik
7 april 2020

Prima op smaak. Lekker pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryanne
6 april 2020

Was weer heerlijk! En supersnel bezorgd nadat ik had gebeld.

V. Hermans
2 april 2020
JThF
18 maart 2020

goed soep ; lekkere eend en pikante green papaya salad allemaal lekker en vers

Hafida
14 maart 2020
Liesbeth Broekhoff
1 maart 2020

Het eten was heel goed en nog heerlijk warm. Wel hadden wij als bijgerecht loempia’s ipv de bestelde kipsaté. Het beloofde drankje zat er niet bij. Jammer.

Sil van aalst
29 februari 2020

rond 19:20 heb ik eten besteld. Na 2 uur wachten ben ik zelf maar naar het restaurant gegaan om het op te halen. Toen werd me verteld dat de bon kwijt was. Na 15 minuten wachten kreeg ik m’n eten maar zijn jullie vergeten het gratis drankje erbij te doen. Het eten zelf was lekker, maar de service was heel erg slecht. Een excuus en een vergoeding was wel op z’n plaats geweest

Antoinette
12 februari 2020

Lekker eten en het restaurant houdt je goed op de hoogte wanneer de bezorging wordt verwacht en wanneer het onderweg is. Voor herhaling vatbaar!

n v veen
11 februari 2020

wederom bedankt voor een heerlijk maal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
16 januari 2020
Mr. Van Oort
8 januari 2020

Excellent food!

Wendy
28 december 2019

Een lange bezorgtijd maar het wachten was het dubbel en dwars waard. Alles vers gemaakt, verfijnde smaak en meer dan genoeg per portie. Ga zeker vaker bij Sawaddeeka bestellen.

Titus
19 december 2019

T was er weer lekker snel en heerlijk zoals altijd! Mijn favoriete adresje in de buurt.

Umut
16 december 2019

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kim remmers
25 november 2019

altijd heerlijk eten en vriendelijke bezorging. H~eb nooit lang gewacht , top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M G
25 november 2019

Supervriendelijk, goede bezorging Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mr. Van Oort
21 november 2019

Great service and excellent food

RC
18 november 2019

We hadden besteld voor bezorging om 18:30 maar dat kwam al een uur eerder! Was lekker maar niet super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
14 november 2019

Elke keer weer heerlijk eten en snel bezorgd

Maria
10 november 2019

Het eten was lekker en het kwam op tijd!! Food was yummy and came on time!

Eljo
28 oktober 2019

Lekker en super aardig personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Bearpark
4 oktober 2019

Delicious food but forgot the drink

Roos
11 september 2019

Het eten was prima. Maar de bezorging duurde extreem lang. Na een uur heb ik gebeld en kreeg een vaag verhaal dat de bezorger er nog niet was. Zeer onbeleefd aan de telefoon en werd zelfs opgehangen. Ik zal hier niet meer bestellen door de zeer onbeleefde klantenservice.

avoocaat
5 september 2019

Het was erg lekker en ik ga vanavond de rest opeten. hoef ik weer niet te koken. Hoera!

Max
1 september 2019

Not the quality we are used to from you. It seemed very runny, too much coconut milk and not enough flavour. Our two recent orders weren’t quite SK standard. Has there been a change in the kitchen? Delivery is always super friendly. We are customers for over 7 years now.

Milan
1 augustus 2019

Heerlijk, snel en vriendelijk. Zoals altijd!

Catherine
20 juni 2019

So delicious! Reminds me of the Thai food that I had in Thailand! Would highly recommend!

Van Leeuwen
17 juni 2019

Nog nooit zo slecht thais besteld! De viskoekjes waren te bruin/zwart gebakken en daardoor vies en bitter van smaak en de nasi met beef was een smakeloze pitloze kwak eten. Echt schandalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dora
3 mei 2019

Very nice.

Monique
8 april 2019

Snel bezorgt, binnen de tijd die werd aangegeven. Heel erg warm, dus opwarmen niet nodig. De gerechten waren heerlijk, goed gevuld, veel vlees en groenten. Lekker gekruid. Ruimschoots genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
24 maart 2019

Het eten is heerlijk, de service zo mogelijk nog beter! Bezorging was per ongeluk het drankje vergeten, wij hadden het niet eens gemerkt. 's Avond laat gaat de bel "sorry ik zag dat dit drankje nog in de keuken stond en dacht ik kom het nog even brengen". Fantastisch!!

Sandra
9 februari 2019

Food was delicious and pickup was easy. Thank you!

Jochen Muziekpakhuis
24 januari 2019

altijd super lekker bij Swaddee Ka!

Joyce Hoek-Pula
9 januari 2019

We bestellen vaker bij jullie, en zijn normaliter tevreden. Dit keer echter was de curry veel te waterig en weinig smaak. Daarbij hadden we extra pittig besteld, en dat was het zeer zeker niet. We moesten snel de deur uit, daarom niet gebeld om een ander gerecht te krijgen in ruil (heb ook met iemand bij jullie gesproken de dag erna), want daar hadden we geen tijd voor. De Pad Thai was ook niet heel geweldig, een beetje te zuur en te zoet. Enfin, ik hoop dat het eenmalig is, en dat we in de toekomst weer tevreden zijn. Mocht korting op een volgende bestelling mogelijk zijn, zouden we dat op prijs stellen. Met vriendelijke groet, Joyce Hoek-Pula

Bhayat/Joosse
7 januari 2019

De kwaliteit van het gebodene was niet zo best. Wij bestellen hier vaak, maar dan is alles over het algemeen prima in orde. Vanavond echter was het voedsel sterk onder de maat: totaal geen Thaise smaak, slecht gekruid. Vlees niet lekker. Heel merkwaardig. Het llek weleen slecht klaargemaakte Nederlandse maaltijd. We zijn eigenlijk geschokt, want hadden dit totaal niet verwacht!

bar
17 december 2018
Andrea
9 december 2018
Jochen Muziekpakhuis
29 november 2018

lekker!!

Overtoom
4 november 2018

Smaak was top! Altijd feest bij Sawaddeeka

Jochen Muziekpakhuis
20 september 2018

weer heel erg lekker!

Ard
7 augustus 2018

Precies op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Eten was goed (zoals altijd, ik bestel al jaren bij Sawadee Ka).

Charles
26 juli 2018
Wouter
22 juli 2018

Super gegeten! Eten komt snel en warm aan en is met stip onze favorite thai geworden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
9 juli 2018

Rode curry was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlie
25 juni 2018

Helaas afgelopen weekend ruim 1,5 uur moeten wachten op het eten. Het eten is wel altijd erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochen
1 juni 2018

altijd fijn eten bij Sawaddee!

Jasper
4 mei 2018
Jochen
26 april 2018

erg lekker!

Jasper
6 april 2018
Jasper
23 maart 2018

Bestelling kwam een uur te vroeg. Eten was top

Surdar
18 maart 2018

Eten was op zich vers en lekker maar VEEL te ZOUT, bijna oneetbaar

Jasper
14 maart 2018
Jasper
23 februari 2018
mieke
21 februari 2018

weer heerlijk :)

Jochen
15 februari 2018

weer zeer goed gegeten met de maaltijden, die we elke week halen bij sawaddee ka! We blijven er uitermate tevreden over!

Jochen
25 januari 2018

Het eten was weer erg lekker!

Dana
21 januari 2018

Suuuuuuper lekker!

mieke
18 januari 2018

zoals altijd heerlijk en snelle bezorging :)

Laurens
30 december 2017

Fantastic as always!

jochem
26 december 2017
AB
25 december 2017

Lekkere verse ingrediënten, geen poespas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
22 december 2017

Wij bestellen wekelijks. Vorige week had ik 1,5 portie rijst besteld en gister ook beide keren niet gekregen!! Ik heb t in de beschrijving gezet maar ze hebben t niet gegeven terwijl wel voor betaald. Heel jammer. t eten is namelijk top daarom bestellen we zo vaak

Lisa
9 december 2017

Ondanks t slechte weer was t toch snel bezorgd! Eten was zoals altijd weer heerlijk. Minpunt was wel dat de bakjes lekten, hierdoor was alles heel vettig. Aangezien ik hier al vaak heb besteld en ik t nog niet eerder heb meegemaakt vind ik t niet zon punt. M’n favoriete Thai!

Reactie van Sawaddee Ka Thai Restaurant

Dag mevrouw, dank u voor uw goede beoordeling. Maar we vinden het jammer dat de bakjes lekten, blijkbaar hadden we ze niet goed dichtgemaakt. Sorry daarvoor. Als dank voor uw goede review bieden wij u hierbij 50% korting aan bij uw volgende bestelling. Gebruik dan actiecode 50%korting (geldig tot 10-01-2018). Tot gauw.

Jochen
23 november 2017

het was weer bijzonder lekker!

Renske
8 november 2017

Vlotte bestelling/levering en het eten is heerlijk. Mooie service om er ook nog een drankje bij te krijgen als je de bestelling op de eigen website maakt.

Jochen
28 september 2017

we halen er elke week eten en het is altijd zeer goed!

V Issa
18 september 2017

Ik heb eerder bij jullie gegeten maar vond het eten dit keer niet echt lekker. Papayasalade was smakeloos .. Het hoofdgerecht met kipgehakt ook.

Michelle
5 september 2017
Piet
1 september 2017

Lekker eten en snelle service. Good Good and quick service!

marieke
29 augustus 2017

welk gerecht we ook kiezen altijd super lekker!!

Renske
14 augustus 2017

Snelle service en erg lekker eten. Zal ik zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathijs
5 augustus 2017

Zelf afgehaald en stond keurig op tijd klaar. Als altijd is het eten heerlijk!!

Anouk
15 juli 2017

Gisteravond besteld. Kwam een anderhalf uur nadat ik besteld had. De soep was mega koud smaakte nergens na! Ook was de rijst oud. Echt jammer ben vaste klant en jullie eten is normaal voortreffelijk maar dit vond ik echt teleurstellend.

Floris
28 juni 2017
Bert Schaap
26 juni 2017

Prima kwaliteit eten. Goed verpakt. Op tijd geleverd.

Pieter
8 juni 2017

In het verleden goeie ervaringen gehad met dit restaurant. nu echter dreef er n dikke laag olie op mn Kaeng khiaw whaan kai. Ik heb t er afgegoten en toen bleef er weinig saus over die bovendien erg zout en pittig was. Voorheen kreeg ik ook nog kroepoek maar dat zat er ook niet bij. N grote teleurstelling.

F. Polak
29 mei 2017

Goed verpakt, en de hoeveelheid is ruim voldoende. Goed op temperatuur, smaakt uitstekend.

anoniem
15 mei 2017

pad thai was niet echt smaakvol en had niet zoveel te maken met het originele recept van pad thai. Helaas vonden we de curry ook niet echt lekker en zullen we niet snel weer bestellen

Cm kauw
8 mei 2017

Heerlijke maaltijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris
7 mei 2017
Max
23 april 2017

As always. Authentic and massively delicious. Always a winner.

Kesem
8 april 2017
Louise
2 maart 2017

Snel gebracht en goede temperatuur. Vandaag eens wat anders besteld. Neua phad phed, en een Salad Khai. Laatste pittig, zacht zure salade ook verfrissend bij de hot hoofdschotel met rund en veel groenten. Wat fijn is van dit restaurant is dat er altijd even gebeld wordt voor meer informatie bij onduidelijkheid of uitleg.

Paul
14 januari 2017
Pieter
4 januari 2017

Altijd erg lekker. Bezorging duurt vaak lang > 1 uur, maar soms verrassend snel. Er zat deze keer wel erg veel bamboe in mijn Kaeng khiaw whaan kai, en weinig kip. Maar wel erg lekker

Louise
15 november 2016

Zo snel heb ik nog nooit bezorgd gekregen, okay het is niet ver. De groene curry was minder pittig dan ik me had voorgesteld (ik had medium aangegeven). Smaak was goed. De gebakken rijst heeft een goede smaak, maar mag van mij 5 minuten langer stomen, oftewel een beetje droog.

Hans Vervoort
7 november 2016

Het was weer heerlijk. De papaya salad is een aanrader!

Rene
2 november 2016

drinken vergeten. geen extra groeten, wel betaald. Gerechten vrij smakeloos. Al vaak hier besteld maar het beste is er af. Laatste keer geweest.

Y. Nachoem
14 oktober 2016

Ik bestel vaak bij Sawaddee en is het altijd perfect. Mijn laatste bestelling gisteravond was helaas anders. Het deksel van het maaltijdbakje lag ernaast, saus druppelend uit het plastic tasje, en het koude frisdrankflesje lag bovenop het gerecht.

Max
4 september 2016

Delicious. As always.

Ella
1 september 2016

Snelle goede levering. Gratis blikje frisdrank er bij. Eten ook prima. Lekker gegeten. Maar prijs-kwaliteit 1,5 portie laat te wensen over. 25 euro betaald voor redelijk kleine bak.

Hans
22 augustus 2016

Het was weer heerlijk. De papaja-salade is mijn favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GastroGer
3 augustus 2016

Prima eten, grote porties. Had iets besteld via internet, dat niet meer voorradig was, vervolgens belden ze netjes om een (duurder alternatief) aan te bieden.

Eva
24 juli 2016

Heel lekker eten! Tom kha kai soep was wel erg zoet, verder alles heerlijk!

Allard
13 juli 2016

Alle gerechten tot nu toe erg lekker, maar Phanaeng neua is superfavoriet, wauw!

Melle
27 juni 2016

Delicious as usual!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
26 juni 2016

Lekker eten, goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel bezorgd.

Galassia
22 mei 2016

Snel, goed en goed geprijsd!

Anoniem
9 mei 2016

Beste thai van Amsterdammmmm!

Hans Vervoort
1 mei 2016

Het was ook deze keer weer allemaal heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
23 april 2016
Kimberly
5 april 2016
Allard
19 maart 2016

Authentieke en spannende smaken, echt een brug verder dan de gebruikelijke simpele mix van koriander en citroengras. Heerlijk!

?? wordt mijn nam of dat van een gerecht bedoeld? We hadden drie gerechten besteld. Deze wijze van evaluatie geeft daarom weinig tot geen inzicht.
12 maart 2016

Bestelling kwam drie kwartier te laat. Nadat het een half uur na de opgegeven tijd was, werd gebeld. We waren de eersten, excuses. Toen duurde het nog 15 minuten.